Анн Джи е еталон за перфектното и стегнато тяло!

Певицата и фитнес инструктор Анн Джи е еталон за добре поддържано, красиво и стегнато тяло в България, а и зад граница. Тя редовно печели състезания и конкурси с перфектно оформената си фигура, макар и да признава, че често злоупотребява с вредните храни.

"Вкусни са ми. Обичам бързите храни и мразя забраните, затова и честичко си ги позволявам. За сметка на това обаче тренирам всеки ден и знам точно кои упражнения са дза мен", споделя Анн Джи. Освен изтощителните тренировки във фитнес залата, тя не крие, че използва много качествени хранителни добавки, както и една наистина уникална смес за горене на мазнини.

[caption id="attachment_320303" align="alignright" width="300"]Анн Джи Анн Джи има една наистина съвършено тяло[/caption]

Вълшебната смес на Анн Джи се приготвя от джинджифил и канела, и е истинско чудо в борбата с мазнините и излишните килограми. Самият джинджифил подсилва секреторната функция на стомаха и не позволява на приетите храни да се натрупват в организма под формата на мазнини. В комбинация с канела пък се приготвя уникален по рода си чай, чиято консумация води до успешен завършек в борбата с излишните килограми или наднорменото тегло.

За да приготви сместта или напитката си, Анн Джи знае точната рецепта. За целта трябва да вземем една чашка обезмаслен кефир, към който добавяме половин чаена лъжичка настърган джинджифил, малко канела и една щипка червен пипер.

Тази смес се пие на гладно, защото така гарантира най-бързото и успешно горене на мазнините в тялото ни. Трябва да знаем обаче, че Анн Джи никога не заменя кефира с вода, защото точно той пази стомаха от раздразване.

Ако не може да пропускате закуската, просто защото ви се хапва нещо предиобед, то смесете малко канела с лъжичка качествен мед и намажете сместта върху малка и задължително препечена филийка. Това е хем отлична закуска, хем идеален помощник в борбата с мазнините. Тялото на Анн Джи е най-доброто доказателство за това.