Постъпката на Евгени Минчев към Камелия Воче взриви всички!

Невероятно, но това е самата истина. След като лорд Евгени Минчев се оказа сред номинираните за изгонване в Къщата на Вип Брадър и осъзна, че може да излети оттам още утре, той тотално смени тактиката си. От саркастичния и надут пуяк не е останал и помен, а Евгени Минчев още малко и ще заприлича на бой скаут.

Днес той тотално втрещи всички съквартиранти с постъпката си, а именно да опита да се сближи с отявления си враг Камелия Воче. В пристъп на откровено подмазване Евгени Минчев дори отиде да носи хавлия на Камелия Воче в банята, което я накара да се ококори от изненада, а останалите съквартиранти се побутваха с ехидни усмивки.

[caption id="attachment_327626" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев започна да се подмазва на Камелия Воче с всички сили[/caption]

Държанието на Камелия Воче към Евгени Минчев продължава да е студено и страшно резервирано, макар той да й се подмазва най-очевидно. Припомняме, че Евгени Минчев нанесе най-жестоката обида на Камелия Воче като нарече сина й инвалид и недъгав. След тези си думи лордът едва не бе затрит от певицата, която изпадна в силна нервна криза и на няколко пъти му отправи закана за мъст.

Може би това бе и преломния момент на Евгени Минчев във Вип Брадър, тъй като след тази случка той накрая осъзна, че е преминал всички граници на нормалното поведение, а повечето от съквартирантите открито го заклеймиха заради обидата към детето на Камелия Воче.

Единствената, която продължи да подкрепя Евгени Минчев, но не от чисти приятелски чувства, а от крайно лицемерие и нагаждачество, бе блондинката Ива Екимова. В стремежа си да си спечели дивиденти от Евгени Минчев в реалния живот, Ива Екимова си навлече гнева на много от съквартирантите и на хиляди зрители, които я нарекоха интригантка, лицемерка и манипулаторка.

Дали обаче Евгени Минчев ще успее да разтопи вледененото към него сърце на Камелия Воче и да стане симпатичен на зрителите, за да го оставят да продължи участието си в шоуто, ще трябва да изчакаме да разберем едва в понеделник вечерта. Когато един от участниците ще напусне Къщата на Вип Брадър безславно.