Невероятната Милица Гладнишка отново ще радва зрителите по Нова ТВ

Миналата година в предаването "Като две капки вода" Милица очарова публиката с невероятното си присъствие, чар, хумор и не на последно място - с таланта си като певица и артистичните си изяви. А огромната й усмивка плени огромна част от зрителите пред малкия екран.

Самото щоу "Като две капки вода" спечели много почитатели, забавно, музикално и напълно различно, такова обещава да бъде то и през този сезон, който започва още през идната седмица. Но този път познатата ни Милица Гладнишка ще се изявява като жури и ще прави компания на Хилда Казасян и Маги Халваджиян, научи Kliuki.bg. Очаква се и четвърти член от комисията, който все още не е известен. Новата роля, в която ще видим Милица, е напълно непознато поприще за нея. Тя споделя, че искрено се вълнува и очаква с нетърпение да започне предаването, пишат и от изданието "Всеки ден".

[caption id="attachment_309755" align="alignright" width="300"]Невероятната Милица Гладнишка отново ще радва зрителите на Нова ТВ Невероятната Милица Гладнишка отново ще радва зрителите на Нова ТВ[/caption]

Определено ще бъде интересно. Чувството за хумор на Милица Гладнишка е много хубаво и тя винаги предизвиква интерес с присъствието си. Както тя казва, най-трудно би й било да се сдържа да не излезе на сцената да попее с другите участници. Още помним нейните миналогодишни изпълнения в ролята на Адел, на Стивън Тайлър от Аеросмит, Валя Балканска.

Очакваме новите звезди през тази година и се нядяваме те да ни радват с присъствие и талант като Милица Гладнишка и останалите от миналия брой на забавното "Като две капки вода" по Нова ТВ.