Глория е била безкрайно земен човек винаги! Това твърдят всички, които някога са имали контакт с нея!

Вече над 20 години Глория радва своите фенове с невероятни хитове, но това, което я държи във висините на тази музика, е невероятната й човечност. Глория е първата певица на "Пайнер" и през 90-те години това я направи най-популярната изпълнителка на попфолк в цялата страна. Една случка от 1997 година доказва, че Глория винаги е била земна и никога не се е превъзнасяла. Разказът, до който стигна Kliuki.bg, е на певеца Вилмен Венков.

[caption id="attachment_324852" align="alignright" width="300"]Глория през 1997 година Глория през 1997 година[/caption]

"Имам удоволствието да познавам Глория. Преди години бяхме заедно на една сцена. Това се случи през 1997 година, а поводът беше честването на 10 години с хитовете на Димчо Делев. За мен беше много приятно в компанията на Баровеца, Екстра Нина, Бойка и естествено Глория. Тогава си позволих да нося жълто сако. Спомням си, че на финалната песен се опитвах да стоя малко по-назад. Бяхме близо, пък аз не бях толкова известен. И тогава Глория ме хвана за ръката и ме издърпа напред. Тогава останах изумен. Не се познавахме преди това, но тя видя, че съм леко смутен и реши да ми помогне. Аз си забравих текста от вълнение, защото ме пипна самата Глория."

По принцип Глория прави впечатление на малко по-дистанциран човек, но всъщност винаги е била човечна и земна личност. Това твърдят всички, които някога са контактували с певицата.