Яна Акимова определено знае как да превърне Петко Димитров в мъж за завиждане!

Бизнесменът Петко Димитров със сигурност е случил на съпруга с прекрасната Яна Акимова. А и танцьорката с всеки изминал ден доказва, че отлично знае как да превърне Петко в мъж за завиждане. Направи го и днес, когато му поднесе невероятна изненада.

Макар и бременна в напреднала бременност, Яна Акимова изглежда прекрасно, а според приятели, поддържа формата си не с упражнения във фитнеса, а с тренировки в леглото. Яна не пропуска да дари Петко с нежните си ласки като включва и двойна доза фантазия.

[caption id="attachment_313419" align="alignright" width="300"]Яна с всеки ден доказва все повече, че Петко не е сгрешил с нея Яна с всеки ден доказва все повече, че Петко не е сгрешил с нея[/caption]

Едно от хрумванията й е да сготви на любимия си Петко апетитен специалитет и да му го поднесе, облечена в престилка. Но не обикновена готварска престилка, а такава, на която е изобразено натурално и перфектно изваяно мъжко тяло. "Ммм, вкусно..", написа Петко Димитров под снимката, която направи на съпругата си и не се сдържа да се похвали с нея във Фейсбук.

Това, което е последвало след свалянето на престилката обаче, го няма в социалната мрежа. И защо ли, щом самата Яна е побързала да се похвали на приятелки, че цяла нощ е обслужвала Петко като същинска гейша. Това била и нейната голяма изненада към него, като въпросната вечер бизнесменът дори не се и сетил да посети заведенията си.

[caption id="attachment_313420" align="aligncenter" width="300"]Голяма сладурана! Голяма сладурана![/caption]

"Петко и Яна са буквално родени един за друг. Химията и любовта им е толкова силна, че направо не могат да се отделят един от друг и за минути. А палавата Яна изобщо не оставя съпругът й да разбере, че има бременна жена в къщата. Тя е супер дейна и винаги измисля хиляди начини да го зарадва и изненада. Номерът с гейшата също е минал перфектно", коментират дружки на Яна като не могат да прикрият леката си завист от щастието й с красивия Петко.