Коко Динев направи това, което не е правил за нито една от бившите си жени!

Коко Динев направи нещо невероятно и благородно, с което доказа, че Емилия е единствената жена за него. Жестът, който направи бизнесменът към Емилия, не го е получавала нито една от бившите му съпруги Нелина или Анелия. Да не говорим за жените от мимолетните му връзки...

Коко Динев гласува огромно доверие на любимата си Емилия като й повери голяма част от бизнеса си. Коко е много натоварен с ангажиментите си към Локомотив Пловдив и не му остава време да се занимава пълноценно с останалите си дела. Тъкмо затова той повери всичко в ръцете на Емилия.

[caption id="attachment_310090" align="alignright" width="300"]Коко Динев показа, че вярва безрезервно и обича Емилия Коко Динев показа, че вярва безрезервно и обича Емилия[/caption]

"Коко може да назначи, когото си поиска. Може да плати на най-добрите специалисти във всяка област, но не го направи. Вместо това направи този уникален жест към Емилия, с който доказа, че тази жена е всичко за него - не само майка на сина му и любовница, но и приятел, и човек на когото може да разчита изцяло", коментират близки до семейството на Коко Динев.

Самата Емилия била много щастлива от постъпката на мъжа си и приела отговорностите си присърце. Тя управлява умело хотела в град Сандански, както и казиното на Коко Динев, намиращо се на Кулата.

С тези си ангажименти, както и най-важният - грижата за малкия си син, Емилия е поразредила участията си в нощните клубове из страната като гледа да няма пътувания повече от два пъти седмично. Въпреки това обаче на нейните участия заведенията се пукат по шевовете, а феновете се забавляват като за последно.

Явно Емилия има данни и за хитов изпълнител, но и за бизнесдама, което я издига още повече в очите на съпруга й.

)