Невена Цонева не е преустановила музикалната си кариера, но пък е открила и друго поле за изява.

 

От известно време тя води подкаст, в който коментира въпроси, свързани със свръхестественото. В рамките на своя канал, певицата споделя, че е открила своите способности след сериозно заболяване преди 7 години. Тогава се отключило третото й око и започнала да вижда аурата на хората.

 

Невена Цонева общува с мъртвите

Тя шокира аудиторията си с признанието, че се е превърнала в екстрасенс и може да комуникира с покойниците. Някои хора дори се съмняват в истинността на твърденията й и предполагат, че това е просто начин да привлече внимание към своя подкаст и да спечели пари.

 

И докато някои й вярват и следят изявите й, то има и такива, които са категорични, че Невена само ръси празни приказки, тъй като хората с подобна дарба не бият тъпана. Една от зрителките дори споделя, че едвам успяла да я изтърпи.

 

В своя канал гласовитата брюнетка разказва, че е страдала от латентна туберкулоза. В този случай човек дълго не знае, че е заразен и няма симптоми. Болестта обаче може да се активира под влиянието на неблагоприятни фактори. При Невена се стигнало дотам да отключи проблеми със сърцето. Имала много ускорен пулс, не можела да диша, даже лежала в кардиологична болница. Докато се установи точната диагноза и се предприеме правилното лечение, минало доста време.

 

Вследствие на заболяването Невена влошила отношенията с мъжа си – барабаниста на „Ку-ку бенд” Венелин Венков. Те са заедно от 15 лета и имат син Александър, който се роди през 2016 г. Изпълнителката казва, че в този период с партньора й имали емоционални проблеми, защото тя станала твърде сензитивна и усещала всяка негативна вибрация. За щастие към днешна дата, са успели да преодолеят кризата.

 

Когато установила, че има дарба, Невена се притеснила, че може да изгуби разсъдъка си. Венко също се стреснал, че благоверната му е напът да се смахне. Сега обаче я подкрепял и даже говори наравно с нея за духове и полтъргайсти.

„Те са навсякъде около нас и дори са по-живи от нас!”, категорична е певицата. Тя разказва с подробности, че навремето в къщата им имало дух на 15-16-годишно момче, което носело много тежка енергия. По това време синът на изпълнителката бил още бебе и непрекъснато плачел. „Децата усещат по-добре от възрастните им имат очи за невидимото”, коментира Цонева. Наложило се да поръси всички огледала със светена вода, за да се отърве от душата натрапник и да нормализира атмосферата в дома си.

 

Невена няколко пъти се е сблъсквала със смъртта на близки хора. Когато била 13-годишна, починал любимият й дядо Иван. С него не били кръвни роднини, защото той бил втори съпруг на баба й, но много се обичали. Възрастният човек си отишъл от този свят след боледуване, ала певицата не страдала и не потънала в скръб, както се очаквало. Още тогава тя осъзнавала, че това не е истинският край. Била убедена, че някъде отвъд душата продължавала да съществува. После многократно сънувала дядо си и усещала присъствието му.

 

Години по-късно починала и бабата на Невена. Тогава вече певицата била отключила дарбата си, а в дома й започнали да се случват странни неща. Наблюдавала разместване на предмети, внезапно изключване на осветлението и промяна в работата на електроуредите. Изпълнителката обаче отново не се стреснала, а с няколко ритуала насочила душата към светлината.

 

Най-травмираща била загубата на баща й, който почина през 2020 г. от Ковид-19. Часове по-късно Невена трябваше да се качи на сцената на шоуто „Маскираният певец”, където влезе в ролята Булката. Екипът бил подготвен тя да се откаже, но въпреки траура, Цонева не се сломила. Тя изпълни хита „Никога не стига” на Джени Линди и по-късно каза, че го е посветила на татко си.

Източник: Уикенд