Хилда Казасян е наистина неузнаваема в шоуто "Като две капки вода"!

Гласовитата Хилда Казасян всеки понеделник шашка зрителите на "Като две капки вода", но не толкова с оценките си в журито, а с чисто новата си визия. Дъщерята на големия Вили Казасян не прилича на себе си - стройна като девойка, свежа и подмладена. Това, че е отслабнала драстично, е видно за всеки. Сега обаче стана ясен и начинът, по който го е постигнала.

Оказа се, че Хилда Казасян не е отслабнала с помощта на изтощителни диети или глад. Тя твърдо отрича тези неща, тъй като се стреми към здравословен начин на живот, а строгите диети винаги ощетяват здравето на човек, да не говорим за задължителния йо-йо ефект при повечето от тях.

[caption id="attachment_340621" align="alignright" width="300"]Хилда Казасян Хилда Казасян е страшно променена и никой не може да отрече чудото с нея[/caption]

Голямата джаз певица на България разкри тайната си, за да задоволи неистовото любопитство на свои близки познати и приятели, които не спират да я засипват с въпроси за чудото, станало с тялото й.

"Не диета, диета не спазвам. Тайната, ако може да се нарече такава, е един "бъркоч", който си правя всяка сутрин след закуска вече няколко месеца. И да, свалих цели 14 килограма, но се стремя и да се движа много", разкрила Хилда Казасян пред свои близки познати.

Що се отнася до т.нар. "бъркоч", то той се оказа страшно полезен не само за отслабване, но и за перфектно здраве. Защото се състои от лимони, магданоз, малка лъжичка мед и... екстракт от люта чушка. Всичко това се смесва и се приема веднъж или два пъти дневно в доза около 200 милилитра.

След като се изцеди сокът от един лимон, той се изсипва в чаша с вода - 200 милилитра. Към тях се прибавя връзка пасиран магданоз, лъжичката мед и или екстракт от люти чушки, или една пасирана люта чушка със среден размер. Вкусът на напитката е интересен и пикантен за някои и ужасен за други, споделила Хилда Казасян, която вече отдавна е свикнала с него и дори й харесва.

Хилда обаче има и друго правило и то се отнася до самото хранене. Тя се стреми да се храни най-вече с пълнозърнести храни, много зеленчуци и плодове, а е изчистила от менюто си всички калорични мазни, пържени или сладки храни. Порциите й са малки, но се храни поне четири пъти дневно, за да поддържа метаболизма си в добро състояние.

И, както сами виждаме, това със сигурност е дало наистина отличен резултат. Браво на Хилда!