Певицата на народа Ивана доказа, че наистина умее да помага на хората, пък макар и със съвети от собствения си опит!

Не случайно наричат Ивана не само примата на поп фолка, а и певицата на народа. Днес за пореден път тя доказа, че умее и иска да помага на хората, пък дори и със съвети от своя собствен опит. Ивана благородно разкри начина, по който успя да отслабне с цели 10 килограма и то трайно. При положение, че борбата й с наднорменото тегло се водеше години и все неуспешно за нея.

В своето специално интервю Ивана сподели, че проблемите й започнали още от 2008-ма година, когато започнала да пълнее с бясна скорост след неуспешно направена пластична интервенция. Опитала какви ли не диети, но резултатът бил нулев - често пъти след диета дори ставала още по-обемна от преди.

[caption id="attachment_337107" align="alignright" width="291"]Ивана Ивана намери спасението си в разделното хранене[/caption]

"Мислех, че това е то - свърши се. И винаги ще си остана дебела, просто се отчаях след толкова провалени опити. Днес обаче съм безкрайно щастлива и искам да споделя това щастие с всички хора, които като мен мечтаят, но не могат да отслабнат. И да им кажа как го направих аз - просто смених режима си на хранене, но категорично и без отклонения. Спрях вредните храни и сладкото, но основното, което ми помогна, бе разделното хранене", разкри Ивана.

Певицата призна още, че въпросните 10 килограма от теглото си, е свалила без никакън спорт, а само с промяна в хранителния режим. От месеци насам тя се храни единствено с пресни зеленчуци и плодове като добавя към менюто си сурови ядки и основно протеинови храни.

"Почти всеки ден се храня със салата и варени яйца на обед и салата с парче нетлъсто месо вечер. Разбира се, сменям ги и разнообразявам, но в никакъв случай не смесвам вредните комбинации като картофи и ориз с месо например, или картофи със сирене и кашкавал. Ако ям кашкавал, но той ще бъде настърган в само една салата и това е. Убедих се след всички мъки, че има огромна логика в разделното хранене и още по-големи резултати", споделя Ивана, която се е зарекла да свали поне още 5 килограма от тялото си и да задържи постигнатия резултат и занапред.