Само месеци след поредната си сватба, Джизъса може да се похвали и с нова булка. Да, да, чистак нова булка, при това без да е сменил своята. Работата е там, че съпругата му Полина Спасова прихвана от неговата мания и манията на досегашните му жени и... си смени физиономията.

Неузнаваема е: Булката на Джизъса си смени физиономията! (СНИМКИ на новата Полина Спасова)

На снимката, която виждаме, гърлата от Велинград е тотално неузнаваема като се вижда, че е действала смело върху лицето си, което е "ремонтирано" с нови скули, филъри, хиалурон в обемистите джуки и най-вече... нов нос.

Обонятелният орган на Полинка е видимо различен, което ще рече две неща - или тя е лягала под скалпела за оперативна промяна на нослето, или се е подложила на интервенция с филъри. Тя се прави безкръвно като формата на носа става различна само от поставените в него субстанции.

Предполагаме, че Полина Спасова е минала през втория начин, защото ако легнеш под ножа, ще ти трябва доста време за възстановяване, а не сме я виждали "бинтована".

Друг е въпросът защо жената на Благой Георгиев прибягва до подобни интервенции на толкова млада възраст, та тя няма още 30 години?! Страх ни е да си помислим какво ще й хрумне после, но пък я разбираме - ужасена е да не би Благой да й се насити и да й бие дузпата заради "нова страст".