Бившият на Мая Илиева не прилича на себе си!Бившият любовник на Мая Илиева

- Николай Иванов - Шванца, изненадващо се завърна в България , и бе изловен от папараците на вестник "България Днес "да урежда проблем със застрахователни полици в популярна компания до известен столичен хотел. [caption id="attachment_437325" align="alignright" width="300"]Мая Илиева Бившият на Мая Илиева се е променил тотално[/caption] Докато виси варненецът припалва цигара от цигара, а димът от папиросите се стеле като пушек от комин на ТЕЦ сред и без това мръсния въздух в София.

След като провежда няколко разговора по телефона Шванца приказва със свой познат, за да уточнят детайлите около задачите си.

След това Иванов и компанията влизат в сградата, за да решат проблема. Любопитно е че Шванца е сочен за приближен на Иво Иванов-Гела наместник на ВИС във Варна. А в същото време отива в офиса на дружество с вързано с представители на конкуренти от СИК, коментират запознати. Важните ангажименти принуждават Ники Шванца да остане в София в место в слънчевия Кипър, където изнесе бизнеса си от няколко години. Преди време варненецът отбеляза че заради съдебните дела трябва да се връща в родината което му струва хиляди левове за самолетни билети. А причината за пътуванията са проблемите му с Темида.

Иванов влиза в криминалните хроники и става клиент на спецсъда като част от бандата на Иво Гела за убийства, рекет, наркоразпространение.

Соченият за тартор и член на престъпна организация Валентин Христов - Вальо Бандита се изпарява яко дим и се издирва, а процесът срещу тях се гледа задочно. Ники Шванца също се издирва около 9 месеца, но се предава и обяснява че лекува дискова херния в Германия. При появяването си хвърля бомба, като обвинява че основният свидетел срещу групата - Атанас Радев - Наско ластика изнудва семейството му за пари, за да оттегли показанията си. Николай Иванов е пратен на подсъдимата скамейка с още шестима.

„Делото се движи като кола с летни гуми по заснежени пътища”, обяснява крими героят визирайки че то буксува. Той става популярен с връзката си с мая Илиева. Но двамата се разделят след буен романс.

На Шванца се приписват връзки с Маги на Слави и щерките на подземните босове Радослав Калчев - Черния Роди и Ивайло Паунов – Джованито. През 2016-та любовчията скъсва с ергенлъка и се жени за варненката Деси. Неузнаваем е: Бившият на Мая Илиева се състари и погрозня! (виж тук) - Снимка 2