Всички актьори застанаха зад Юлиан Вергов в скандала с Диана Димитрова, с изключение на Елен Колева. Само тя защити колежката си, тъй като е същата неудачница като нея.

Бившата на Калин Терзийски написа „прочувствен“ пост във Фейсбук в защита на колежката си. Тя нападна останалите си колеги, защото са на страната на Вергов, наричайки ги „гилдия-мафия“.

Нормално е Колева да бъде настроена срещу гилдията. От години тя не е търсена актриса, всички са я забравили и единствено по публикациите й в мрежата хората се сещат за нея.

Диана Димитрова е по-млада нейна версия. И тя си ляга с по-възрастни мъже за пари или слава, тъй като Юлиан е с около 20 години по-голям от нея.

Колева пък няколко години си лягаше със Сашо Майонезата, който може да й бъде баща. Трябваше обаче да прави секс с него, за да води охолен начин на живот, че само с актьорство е трудно.

Елен Колева написа, че със сигурност е имало физическо насилие на Вергов над Димитрова. Чудно е как съдът не намери нито едно доказателство, а Калевска (както се пише във Фейсбук) отсича категорично, че Диана е била бита.

Припомняме, че наскоро друга актриса – Луиза Григорова, избухна в защита на Вергов и дори обвини Диана в лъжливи снимки, защото според нея те са плод на много грим.

Източник: Crimesbg.com