Хубавецът се сблъсква с първите любовни трепети едва когато е на  15 години. Той учи в столичната Френска гимназия. Пада си по своя съученичка, която му обръща внимание и двамата стават двойка.

Цели девет години продължава любовта им, но накрая приключва с крах. Раздялата била в резултат на това, че момичето било твърде амбициозно, искало да се развива и не й било до създаването на семейство. В същото време и Александър не й обръщал внимание, защото се вманиачил по видеоигрите. Към ден днешен най-голямата любов на бъдещия ерген била шокирана, че го вижда в такава роля, а именно десетки момичета да се борят  за сърцето му.

Несподелена любов: Новият ерген брутално изоставен

Преди да създаде тази сериозна връзка, Алек си падал по по-малки от него момичета, но свалките не били увенчани с успех. Въпреки любовните увлечения намира време и за извънкласни дейности. Той пее в хора на гимназията. Това показват негови запазени фотоси. Заедно с трупата Александър е имал участия в България, но също и на сцени във Франция.

След тази връзка не става ясно нищо за любовния живот на Алек. Говори се, че е много стиснат и това отблъсква дамите, въпреки визията му.

Източник: hotnews.bg