Няма нищо вече от бляскавата някога Роси Иванова

Мис България Роси Иванова вече е развалена. От красивата жена някога няма и блед спомен.

Шеметна кариера, тлъсти хонорари, висок стандарт на живот, всичко това вече е в миналото. Защото зависимостите към белото и спиртните напитки съсипаха една от най-красивите ни манекенки.

Папараци щракнали някогашната блестяща миска в родния й град Русе. На фотосите си личало, че видът й никак не е цветущ, била доста повехнала и състарена.

Красивата и успешна Роси Иванова се отдала на алкохола, безпаметните запои и купони до зори, защото така борила стреса и известността. Но в един момент започнала да пропуска ангажименти, на снимки идвала подпухнала, с тъмни кръгове и недоспала, и много агенции отказвали ангажиментите й.

Спиртните питиета и кокаина си казали тежката дума и постепенно от бляскавия й вид не останал помен, тя се превърнала в сбабичасана и състарена жена. Според слуховете дори се лекувала в наркокомуна в Испания, но Роси отрича да е била зависима.

Клюката гласи, че посегнала към наркотиците заради млад и успешен банкер, който живеел от дълги години в Америка.Той многократно канел Мис България 2005 да заживее при него в САЩ, но тя отказвала. И по любовна мъка към него посегнала трайно към белото и среднощните пиянски запои.

„Оттогава животът й е ад и Роси вече не може без тези гадости. Приятели са я опитвали многократно да я спасят, но тя се изолира, затвори в себе си и трайно пропадна“, разкрива близка до нея манекенка.