Фенове притеснени за здравето на Радина Кърджилова

Актрисата се стопи и буквално е кожа е кости. Мнозина са притеснени, че здравето й не е много добро. Феновете се притесняват дали Кърджилова не е пипнала „модерната болест“ анорексия.

Повод за притеснения даде снимката, която актрисата пусна в социалната мрежа. На фотото тя не изглежда като жена, дала живот на две деца. По-скоро е с фигура на момиченце. Докато беше бременна, Кърджилова имаше доста по-апетитни форми, които се стопиха веднага след раждането.

Половинката на Деян Донков е  на море със семейството си. А последователите са сериозно притеснени от кльощавата й фигура. Преди време актрисата разкри защо е толкова нездравословно слаба.

Истината била, че Деян Донков я  карал да слабее. Той харесвал такъв типаж жени и не искал половинката му да бъде закръглена, дори да няма грам излишно месце по себе си.Заради което Радина Кърджилова  се изтезавала с глад, за да му угоди на вкуса.

„Това минава всякакви граници. Каква любов е такава, като кара жена му да бъде слаба като вейка. Не знае ли, че може да се разболее така тежко, че после да не може да се оправи. И след това на кого ще остави двете си деца, Деян ли ще ги гледа“, недоволстват феновете й в мрежата.  

Източник: Лупа.бг