Нещо ужасно се случва с Лили Иванова

Вечната Амбър може да е кралица на естрадната музика, но възрастта не прощава.

На 83 певицата все още е топ изпълнителка и не спира да прави концерти. Само че видът й няма нищо общо с това, което любимата за поколения изпълнителка показва в социалните мрежи.

Не е  тайна, че Лили Иванова е забранила на папараци да я снимат отблизо. Суетната естрададжийка държи нейните фенове да я запомнят такава- млада, свежа и неподвластна на времето. Да, ама не. В редките случаи, когато Лили Иванова е издебната и снимана на улицата, нещата са ужасяващи.

Нещо ужасно се случва с голямата Лили Иванова!(Страховито фото)

Грозната картина за фейса й е факт. На кадрите лъсна увисналата кожа на изпълнителката, както и серията от бръчки по лицето й. Не такава е тя на професионалните фотосесии, където видът й  е обилно монтиран от фотошоп и няма  и следа от издайническите белези на времето.

Въпреки че лицето й набръчкано като на костенурка, а тя върви все по- прегърбена, изпълнителката не се облича с бабешки дрехи.

Вчера папараци щракнаха Лили Иванова барната с тесни дънки, покриващи слабите й крака, с ботуши до каленете, както и с модерно яке. Неизменно до естрадната легенда вървяха двама яки мъжаги, които я подпираха да не залитне и падне. Единият бодигард носеше дамската й чанта, а другия торба с боклуци, които да изхвърли.