Глория изпаднала в паника, страхувала се от най-лошото!

Примата Глория преживя огромен ужас, след като бе сполетяна от нещо наистина страшно. Кошмарът се разиграл на турнето й в САЩ, а Глория помислила, че ще умре. Певицата попаднала на огромно торнадо в мига, в който самолетът й кацнал на летището в Детройт.

"Беше страшно, а аз изпаднах в шок. За пръв път виждах такова нещо, а повярвайте ми - видях го съвсем близо до нас. Навсякъде тичаха хора, евакуираха пътниците на летището, а сирените не спираха да вият. Страхотията продължи цели 2 часа, през които само се молех да оцелеем и да не се случи най-лошото", споделя самата Глория и признава, че след ужаса й се наложило да вземе успокоителни.

[caption id="attachment_317872" align="alignright" width="300"]Глория Глория призна, че е изживяла огромен ужас, страхувала се от най-лошото![/caption]

След тази случка Глория нямала търпение да се прибере в родината, където единственото, което я "заплашва", е някоя по-силна буря с пороен дъжд. Иначе Глория е много доволна от пребиваването си в САЩ и разкри, че турнето й е преминало повече от успешно.

Примата се прибрала у нас с няколко огромни чанти с подаръци, като на първо място, разбира се, са изненадите за щерка й Симона Загорова. Глория накупила страшно много дрехи и аксесоари за Симона Загорова от Америка и обещава, че следващия път ще я вземе със себе си на пътуването.

Що се отнася до финансовата част, то Глория може да се похвали с невероятна печалба. След турнето си зад океана, тя се прибра с 60 000 лева по-богата, отколкото е била досега. Тя обиколи няколко щата за срок от един месец, където бе посрещната от почитателите си повече от гостоприемно.

Оказа се, че по време на пътуването си из Америка, Глория се е изявявала и като оператор, тъй като сама е снимала по-голямата част от красотите и забележителностите в страната на неограничените възможности.