Радина Кърджилова и Деян Донков са тотално отчуждени

Артистичното семейство дори не си говори. Двойката бе забелязана да разхожда с количка по-малкия си син из софийските улици.Двамата са родители на двама сина, като Деян има и по-голямо момче от предишната си връзка.

Радина Кърджилова и Деян са заедно повече от десетина години. Връзката им премина през доста перипетии, като преди се говореше упорито, че Деян доста чето налагал половинката си и Радина идвала на работа посинена.

Лятото Радина бе сама с двете си деца на морето, тъй като половинката й бе зает служебно. Но феновете се уплашиха от вида на любимката си, който бе плашещо слаба.

Според упоритият слух Радина слабеела, защото Деян харесвал слаби жени и не позволявал на жена си да качва килограми. Но близките били стресирани за здравето й, защото видът й бе доста болнав, дори анорексичен.

Други обаче заподозряха, че нещата между двамата буксуват. Дори предположиха, че вероятността Деян отново да е посегнал физически и психически на половинката си, е голяма.

Това се потвърждава и от отчуждението, което се забеляза при разходката на двамата родители с най-малкото им момче Йоан. Двамата не само не си проговориха, но не се и погледнаха, ужасени са свидетели на случката.

Източник: Уикенд