С Галена се случва нещо

И то не е добро, щом топ певицата на „Пайнер“ отказа парти за рождения си ден. Смядовката чукна 38, но категорично заяви, че няма да празнува.

Не е тайна, че нейни колежки отбелязват рождените си дни като кралски особи. Въпреки стагнацията и мизерията на народа, те вдигат пиршества, достойни за римски владетели.

Но, изненадващо, Галена отказа да се весели с колежки и приятели, като документира това в поста си в социалните мрежи.

„Вдигам чаша за вас, приятели. Но този път ще празнувам личния си празник само с най-близките си хора, с моето семейство. Подкрепата на моите любими хора са мелодията на съществуването ми. Мога само да кажа едно огромно благодаря към вас, моите фенове. Затова наздраве…аз ще пия за…любовта“, написа поп фолк фурията и хвърли в размисъл феновете си.

Те са сериозно обезпокоени за здравето й. Освен че се отказа, за първи път, да вдигне грандиозно парти за рождения си ден, фолкаджийката поголовно отказва и участия.

За никого не е тайна, че Галена съсипа здравето си с инжекции за диабет. Тя драстично стопи килограмите, но пък закъса здравословно. Спецовете предупреждават, че тези инжекции може да са много опасни. И затова фолк звездата отказва участия, коментират в мрежата.