Бременната Златка Димитрова умира от страх за бебето си!

Няма спокойствие за бременната Златка Димитрова. Победителката във Вип Брадър бе застигната от нещастие, което би подлудило от страх всяка бъдеща майка. А именно Златка Димитрова и бебето й бяха прокълнати. Не от друг, а от родителката на любимия на Златка Димитрова - Миро.

"Златка Димитрова се разплака с глас, когато разбра, че майката на Миро я е проклела да не роди детето си. Открай време казват, че най-страшната клетва е майчинската, затова Злати не може да преживее думите на кандидат-свекърва си", разкриват близки до Златка Димитрова.

[caption id="attachment_315242" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова и нероденото й бебе бяха проклети от родителката на Миро[/caption]

Самата Златка Димитрова призна, че родителката на Миро я мрази и й го е показвала не веднъж. Жената обичала законната си снаха и внучето, и правела всичко по силите си, за да наранява Златка Димитрова и да внушава на сина си да я зареже. Сега, когато разбрала, че двамата ще имат бебе, а Златка Димитрова е в четвъртия месец, тя направо откачила и изрекла най-тежкото проклятие.

"Ако със Златка Димитрова или бебето й се случи нещастие, цялата отговорност ще е на родителката на Миро. Защото дали от клетвата, или от нерви, състоянието на една бременна жена е твърде деликатно и всичко може да й навреди", кръстят се приятелки на Златка Димитрова, разбра Kliuki.bg.

Те разкриват, че Златка Димитрова десетки пъти е опитвала да сключи примирие със съпругата на Миро и родителката му и дори е смятала да кръсти сина си на майката на Миро, но след проклятията й вдигнала ръце.

"Единственото, което копнея е бебчето ми да се появи здраво. То ще носи името на Миро, защото това е човекът, от когото съм получила най-голяма подкрепа в живота. И не проумявам как може една баба да проклина собственото си внуче. Злобата е заляла този свят, което ме кара да се страхувам", признава Златка Димитрова.