От Нова телевизия не споменаха нищо за страшния случай с Нели Атанасова!

Нещастие сполетя една от най-красивите и чаровни участнички в "Денсинг старс" - водещата Нели Атанасова. Странното и недопустимо е, че от Нова телевизия не обелиха и дума за страшния случай, който сериозно застрашава здравето на Нели Атанасова.

Оказа се, че Нели Атанасова е много зле след тежката контузия в шоуто и все още не се е възстановила напълно. През цялото време - от завръщането си в предаването до самия край, тя е била поддържана на опасни инжекции с обезболяващи вещества, от които дори лекарите се притеснявали. Всички медици съветвали настойчиво Нели Атанасова да не се връща да танцува в "Денсинг старс", защото това представлява голяма заплаха за здравето й. Тя обаче не ги послушала, пише вестник "Монитор".

[caption id="attachment_317082" align="alignright" width="300"]Нели Атанасова Нели Атанасова на опасни инжекции седмици наред[/caption]

Травмата на Нели Атанасова е била наистина сериозна, тя имала сколиоза,разместване на прешлени и няколко притиснати нервни окончания, които разпространявали неописуема болка по цялото й тяло, най-вече в плешките и ребрата. В това състояние повечето хора не биха могли да се движат нормално, камо ли да танцуват.

Смелостта на Нели Атанасова е достойна за уважение, но не и реакцията на продуцентите на "Денсинг старс" и самата Нова телевизия, които одобриха завръщането й, без да помислят за здравето на красавицата.

"Нели Атанасова е наистина голям човек. Тя никога не мрънка и не се оплаква, но от телевизията не трябваше да допускат да продължава с тази зверски натоварена програма. Какво значение има някакъв си договор пред човешкото здраве?! Нели още не може да се възстанови и продължава лечението си седмици, след като бе отстранена от "Денсинг старс". Хубавото е, че не остана до финала, защото рискуваше състоянието й да се влоши значително", разкриват медици, запознати със случая на Нели Атанасова.

[caption id="attachment_317088" align="aligncenter" width="300"]Танците на Нели Атанасова подлудиха зрителите на Денсинг старс Танците на Нели Атанасова подлудиха зрителите на Денсинг старс[/caption]

В момента Нели Атанасова получава безрезервната подкрепа и грижи от любимия си съпруг Александър Сано и от малката им дъщеричка Ава, които са непрестанно до нея. А единственото, което й трябва, е дълга и спокойна почивка.