Камелия научи защо не може да има деца, а новината я срина!

Поп фолк дивата Камелия е тотално съсипана след като научи страшната новина - причината, поради която не може да има деца. Певицата неведнъж е признавала, че това е голямата й болка, но не знае на какво се дължи безплодието й.

"Нямам проблем със самото забременяване, а с износването. Няколко пъти съм била бременна и когато видя двете чертички на теста за бременност, умирам от щастие. След това обаче винаги се случва нещо, губя бебето, а болката е непоносима", разкрива Камелия. Която скоро научи шокиращата вест, че проблемът се дължи на една от най-страшните причини - Чернобил, който й причинил това заболяване.

[caption id="attachment_334262" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия измъчена и съсипана от новината за Чернобил и болестта си[/caption]

Оказа се, че радиацията от Чернобил е причината Камелия да няма деца, тъй като организмът й е бил увреден още, когато е била 15-годишна тийнейджърка. Оттам именно са се получили проблемите с матката и щитовидната й жлеза, които я мъчат и до днес.

Припомняме, че ужасът с Чернобил се разигра на 26-ти април 1986-та година, като това е една от най-големите трагедии в цялата история на ядрената енергетика. След като ядрената централа в украинския град избухва обаче, в България близо две седмици никой не казва почти нищо по въпроса, а хората продължават да се разхождат спокойно, да дишат въздуха с пълни дробове и да ядат на корем от заразените марули.

По онова време Камелия е била точно 15-годишна комсомолка и любимка на учители и ученици, заради таланта и прекрасния си глас. Фактът, че не друго, а точно Чернобил я е разболял и увредил, и не й позволява да роди детенце, смаза Камелия преди дни. Единствено приятелят й Цветин е до нея и знае колко голяма е болката на певицата.

"Камелия е силна, но от дни не спира да плаче. Та това й беше мечтата - да дари Цветин с дете и да бъде майка. Наясно е, че може да си осинови дете, но не е същото, когато не е твое. Всяка жена би се сринала при подобна мъка, а Камелия с нищо не е по-различна от останалите жени, какво като е звезда?!", коментират приятели на Камелия, която в момента прави всичко възможно да преодолее скръбта и да запази вярата си в евентуалното чудо, което очаква да я споходи.

А близките й стискат палци и се надяват, че в днешно време медицината е толкова напреднала, че може би ще се намери начин Камелия да запази и износи плода, който така силно желае.