Жени Калканджиева и Стефан Манов минаха всички граници и разплакаха собственото си дете!

Ако скандалите и просташките изцепки на Тачо и Жени Калканджиева в Къщата на Вип Брадър вече са толкова чести, че зрителите и съквартирантите им свикнаха и могат да ги загърбят с лека ръка, то снощи двамата извършиха нещо наистина непростимо. Те разплакаха сина си и го нараниха жестоко, разкриха близки до семейство Манови.

Сълзите на момченцето са породени от реакцията на Жени Калканджиева и Тачо, когато Биг Брадър възложи поредната мисия в Къщата - а именно, раздаде на всички часовници, отчитащи броя на изминалите крачки. Този, който станеше победител в състезанието и направеше повече движения от останалите, щеше да се пребори за най-голямото щастие - да чуе своя най-близък човек по телефона.

[caption id="attachment_328692" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева и Тачо не си мръднаха пръста, за да чуят сина си[/caption]

При положение, че Жени Калканджиева и Тачо не са виждали малкия си син повече от месец, поведението им потресе всички. Докато Камелия Воче и Наско Месечков се втурнаха като подплашени коне из Къщата, само и само да спечелят ценните няколко минути за разговор със семействата си, то Жени Калканджиева и Тачо не си мръднаха пръста.

Двамата се влачиха из Къщата в костенурски ход, а после дори се избъзикаха с тези, които са взели мисията присърце. Опънат на леглото в спалнята, Тачо измисли хитър начин да измами часовника, без да се мърда от кревата, а Жени Калканджиева се присъедини към него и умираше от кеф. Разбира се, те отлично знаеха, че Биг Брадър ще види измамата им и ще ги дисквалифицира от състезанието.

"Постъпката им беше непростима. Как е възможно да не си чувал детето си толкова време и дори да не направиш опит да се свържеш с него и да разбереш как е. Не им ли липсва на тези хора?! Най-лошото обаче е, че снощи малкият е гледал мама и тати по телевизията и е видял как не си мърдат пръста, за да говорят с него. Детето се е разплакало, защото макар и мъничко, се е почувствало силно наранено от постъпката на родителите си. Жени и Тачо паднаха в очите на хората", коментират близки на семейство Манови извън Къщата.

А тази, която най-силно копнееше да чуе гласовете на децата си, се оказа Камелия Воче. Сълзите и щастието й при разговора с дъщеря й бяха трогателни, коментират зрители.

Може би Зорница Линдарева ще се окаже права като твърдеше, че не им пука за нищо, дори за сина им.