Десислава може да е уникална певица, но като родител постъпи отвратително!

Певицата Десислава извърши нещо наистина непростимо и то със собственото си дете. 35-годишната красавица може и да е уникален изпълнител, но това, което направи със сина си Майк, я опозори като родител. Защото ангелогласната Десислава реши да се отърве от момчето.

Да, това е самата истина, разкриха близки до Десислава като шокирани и възмутени разказаха, че певицата праща момчето чак зад океана при баща му. 13-годишният Майк щял да учи там от 7-ми клас, за да се ориентира по-добре в обстановката и да му е по-лесно в бъдеще - това били обясненията на Десислава пред хората. Истината обаче е коренно различна.

[caption id="attachment_321760" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава натири сина си заради младока Светлозар Савов[/caption]

"Каква обстановка, какъв САЩ, и какви 5 лева?! Това са пълни глупости! Ако бащата на Майк се грижеше за него - разбираме. Но този човек напълно е зарязал сина си и не се е интересувал от него с години. Десислава го гледаше сама и не се отделяше от Майк дори за минута. Тя не искаше да излиза никъде без него и беше отличен родител - е, докато не се появи Зарко, разбира се", разкриват близки до Десислава източници.

Припомняме, че от близо две години насам Десислава има връзка с ММА бореца Светлозар Савов, по когото буквално полудя. Светлозар е с няколко години по-млад от нея, а Десислава панически се бои да не го изгуби. Певицата е решена на всяка цена да вдигне сватба с любимия си и да му роди дете, за да го обвърже за цял живот.

Малкият Майк обаче се явява пречка и по тази причина Десислава го изпраща да учи в Америка, пише агенция Пик.

"Не проумяваме! Никоя жена не би разбрала, а още по-малко оправдала подобно поведение от една майка. Разбира се, има и жени, които си тормозят и бият децата, но тук говорим за нормалните и любящи родители. Никой мъж не е по-важен от детето си. А и как ще се почувства момченцето - натирено от Десислава едва на 13 годинки?!", одумвали я и колежките й от бранша.