Стефан Манов - Тачо и Жени Калканджиева се разделиха два дни след финала на шоуто!

Огромната любов между Стефан Манов - Тачо и Жени Калканджиева отново се оказа въздух под налягане. Само два дни след края на Вип Брадър семейството отново е разделено, а Жени Калканджиева категорична - няма да търпи предателя и ден повече. Това разкриха приятели на шестата в света, които се кълнат, че отдавна не са я виждали толкова бясна.

Оказа се, че само два дни да били достатъчни на Тачо, за да се нарадва на свободата, семейството и дори на сина си. И да си вдигне чукалата, изоставяйки жена си сама. Истината лъснала по време на поредния турнир по "Генерал" в столично заведение, където Жени Калканджиева отишла сама, без съпруга си. На същото събитие присъстваха и съквартирантките на красавицата - Ива Екимова и Кали, които, за разлика от нея, бяха придружени от половинките си.

[caption id="attachment_329871" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Тачо отново предаде Жени Калканджиева[/caption]

Ива Екимова бе обгрижвана от Петрозар, а Влади не отделяше очи от любимата си Кали, която не бе виждал цели два месеца. Единствено Жени Калканджиева остана сама и в яда си признала на Ива Екимова и Кали, че работата с Тачо отново се "вмирисала". Стефан Манов не се вслушал в желанието на съпругата си и си събрал багажа към чужбина, за да купонясва с приятели.

"Не се знае дали Жени беше напълно откровена и къде всъщност е отишъл Тачо, но е факт, че е напуснал дома си само дни след завръщането му у дома. Няма как Жени Калканджиева да приеме това нормално, още повече, когато подозира, че Тачо най-вероятно е заминал за Унгария, за да се види с любовницата си Антония Русева. Това е жената от кошмарите на Жени Калканджиева, тъй като връзката й с Тачо е в пъти по-сериозна от игричките със Зорница Линдарева", коментират близки до шестата по хубост в света.

Най-верните авери на Тачо засега запазвали пълно мълчание, но Жени Калканджиева била убедена, че съпругът й е предприел внезапното си пътуване точно с тази цел - да отиде при Антония Русева. "Този тежък удар тя няма да понесе, а Тачо направи наистина фатална грешка. Той се държи като разглезено дете и смята, че Жени Калканджиева ще му прощава белите винаги, но тук сгреши. След това, което преживяха в Къщата на Вип Брадър, тя няма да преглътне поредното му предателство. Няма начин", убедени са очевидците на гнева на Жени Калканджиева.