Постъпката на Ники Михайлов говори едно - пука му само за себе си, не и за Алисия!

Непростимо постъпи вратарят Ники Михайлов към най-ценния човек в живота на уж любимата си Алисия, а именно малкия Валерко. Преди дни медиите гръмнаха с новината, че видиш ли, Ники Михайлов се превърнал в по-добър татко от самия Валери Божинов като подарил на малкия скъпо АТВ. С което Алисия дори засне видеоклип и го разпространи в социалната мрежа.

Какво се оказва само ден по-късно обаче?! Че въпросното АТВ не само не е скъпо, а е почти разбито - взето втора употреба от колегата на Ники Михайлов Марко Донадел. На Донадел му било писнало от возилото, с което се скъсал да джитка из морските плажове и помолил Ники Михайлов да му помогне да го пробута на някого.

[caption id="attachment_313561" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов пробутва на Валерко износени подаръци втора употреба Ники Михайлов пробутва на Валерко износени подаръци втора употреба[/caption]

И Ники Михайлов реши да го пробута точно на сина на Алисия. За олющеното и раздрънкано АТВ вратарят платил мижавите за него 300 евро на Марко Донадел и хвърлил още близо толкова, за да го докара до България. И да го хариже на малкия Валерко. Така хем печели точки пред приятеля си, хем се показва като незаменим пред Алисия и детето й.

Един поглед обаче бил достатъчен на певицата, за да забележи, че АТВ-то е супер старо и да вдигне голям, но справедлив скандал на Ники Михайлов. Защото автомобилът "Ламборгини", който Ники Михайлов форсира с кеф, струва рекордните 400 000 евро. Нима са му се досвидили парите, за да направи наистина хубав подарък на детето, ако толкова го е желаел.

Ники Михайлов обаче намери начин да се оправдае и пред Алисия като бръкна в старана й рана и заяви, че малкият Валерко трябва да се възпитава в скромност, за да не се превърне в "глупак" като баща си, когато порасне.

С тези си думи Ники Михайлов успял да позамаже малко вината си пред Алисия. А колкото до Валерко - детето още не разбира от цени и качество, затова се радва истински на новата си придобивка.