Владимир Кличко даде поредното си интервю, в което унизи не само Кубрат Пулев, но и цяла България!

Владимир Кличко за пореден път си спечели гнева на българите след като днес в поредното си интервю пред спортен вестник засипа Кубрат Пулев с откровено брутални за ранга му обиди. Думите на Владимир Кличко са непростими, а феновете се чудят откъде е тази злоба, след като спечели битката с Кобрата.

"Кубрат Пулев е най-големият простак, който съм срещал и с когото ми се е налагало да изляза на ринга. Смешно ми става като му слушам изказванията, оправданията и жалките обвинения, които ме е срам да повторя дори. Простак и това е! Винаги съм имал по-особени впечатления от него и не мога да кажа, че съм му симпатизирал като човек. Но това чудо дори от такъв като него не съм очаквал", изцепи разгневен Владимир Кличко, който нокаутира Кубрат Пулев на мача за световната титла в събота.

[caption id="attachment_329699" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев е простак, изцепи се Владимир Кличко[/caption]

Въпреки загубата от Кличко, Кубрат Пулев беше посрещнат в родината си като победител. Кобрата достойно призна няколко свои грешки в срещата с Владимир Кличко, но и повдигна завесата по някои твърде сериозни и тревожни въпроси.

"Трудно е да играеш срещу подобна "мафия и империя". Владимир Кличко може да няма загуба десет години, но този човек не заслужава уважение, тъй като си служи с хитрости и измама на ринга. За мен това не е бокс, а лъжа и борба за надмощие с подмолни средства. Но нищо - приемам загубата си и знам, че спортът и животът са пред мен, за да се изправя с гордо вдигната глава и да продължа напред", заяви Кубрат Пулев, чиято половинка Андреа го посрещна с цялата си любов на летището.

Докато феновете на Кобрата го аплодираха и скандираха името му, певицата Андреа се хвърли в прегръдките му и отново призна, че той е нейният шампион и единствен победител в тази тежка битка.

Все още не е ясно дали Кубрат Пулев е решен да търси реванш от Владимир Кличко, но спортни експерти са убедени, че след каруцарските обиди на украинеца, той едва ли ще благоволи да даде съгласието си и да се изправи отново срещу Кубрат Пулев. Още повече, че излязоха и твърдения за поставени железни шини в ръкавиците на Владимир Кличко на решаващата среща.