Ани Цолова дори не отиде на работа днес, а остави Виктор Николаев сам!

Ани Цолова и Виктор Николаев са повече от семейна двойка, що се отнася до времето, което прекарват заедно. Двамата са неразделни от години и както колегите им се шегуват, прекарват повече време един с друг, отколкото с половинките си. Приятелството между Ани и Виктор обаче се срина внезапно като бе заменено с явна неприязън.

Днес сутринта Ани Цолова дори не дойде на работа след вчерашния скандал с Виктор Николаев в ефир, заради който двамата станаха за смях на цяла България и получиха остри критики от ръководството на Нова телевизия. Поради тази причина и защото още е бясна на партньора си, Ани Цолова си взела ден отпуск, разкриват източници от нюзрума на медията.

[caption id="attachment_340863" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова изля целия си насъбран гняв срещу Виктор Николаев[/caption]

Оказа се, че причината за жестокия разрив между Ани Цолова и Виктор Николаев е... Бойко Борисов. И по-точно интервюто му при Антон Хекимян, което се превърна в най-гледаното предаване по време на излъчването си, а рейтингът на Нова телевизия падна стремглаво.

Вината за това отнесоха Ани Цолова и Виктор Николаев, но водещата избесняла от гняв и заявила, че не тя, а екранният й партньор не си е свършил работата и не е избързал да покани Бойко Борисов в студиото им преди Би Ти Ви да ги изпревари.

"Не мога да правя всичко, писна ми вече! Бяхме разпределили работата и това задължение беше на Виктор. Но така е по-лесно, нали - за всичко аз да мисля?! Всеки ден се чудим какви теми да изберем, за да сме номер едно и да сме полезни на зрителите, а той да изпусне премиера... Потресена съм", беснеела Ани Цолова по коридорите и изведнъж си изляла цялата насъбрана през годините злоба към Виктор Николаев.

Според колегите им обаче, истинската причина за яда на Ани Цолова към Виктор се корени много по-дълбоко и е чисто женска. И тя е, че откакто отслабна, водещата е свикнала да получава комплиментите и ухажването на мъжете около нея, докато Виктор Николаев продължавал да я гледа сякаш е саксия на стълбището и изобщо не я зачитал за нещо повече, освен колега.