Отиде, та се не виде! Ето докъде доведе възпитанието и личния пример на Мария към единствената й щерка Марая. И всички неща, които момичето е виждало от родителката си през годините - мъже, пари, скандали, побоища, раздели, пак мъже, пак пари, пак раздели... Оборот, бате!

Затова и никак не е чудно, колкото и да е грозно и вулгарно, че днес Марая буквално се "предлага" в мрежата по сутиен. Да, да, 15-годишната ученичка смело праска от горещи по-горещи фотоси в нета - нещо, което правят каките й бръмчалки, когато си търсят тлъст чичак с кинти.

Непоправимо е: Мара Отварачката превърна дъщеря си в евтина... (15-годишната Марая се "предлага" по сутиен - СНИМКИ)

Как иначе ще обясним желанието на едно момиче да му се виждат балконите и да натрапва своята с*ксуалност, с ясното съзнание, че предлага фотосите на мъже, които могат и да се задоволяват пред образа й (маниаци бол).

Потребителите буквално изригнаха отвратени от това, което Мария позволява на дъщеря си. Малко бяха тези, които се загледаха в деколтето на Марая, чудейки се дали вече и силикон няма. Но не, по закон мислим, че още нямат право да й поставят.

"Майната му на силикона, вижте й позите, вижте на каква евтина... се прави. И това е голямото постижение - вместо да учи, да кара някакви чичаци да грухтят над снимките й", гневят се потребители.

Източник: Crimesbg.com