Жени и Тачо минаха през редица перипетии, а бракът им висеше на косъм!

Съдбовно решение за връзката си взеха Жени и Тачо. След като минаха през редица перипетии и на няколко пъти обсъждаха развода като единственият възможен спасителен вариант, двамата решиха да направят последен опит. В който обаче ще трябва да им помогне трети човек.

Не, Жени Калканджиева и Стефан Манов нямат намерение да се обръщат към психотерапевт или брачен консултант, а смятат да си направят второ дете. Именно то би било най-сигурният начин да спасят семейството и любовта си. Това тяхно решение бе провокирано от Камелия Воче, която в дълъг разговор с Тачо го посъветва, че ако двамата с Жени Калканджиева си имат момиченце, това щастие ще им отвори очите за истинските неща в живота и ще ги накара да осъзнаят и поправят грешките си. Както и да променят онези неща в характерите си, които дразнят другия.

[caption id="attachment_328835" align="alignright" width="300"]Жени и Тачо взеха съдбовно решение за брака си! Жени и Тачо взеха съдбовно решение за брака си![/caption]

В разговора с Камелия Воче Тачо откровено призна, че макар с Жени Калканджиева да са като куче и котка и често да избухват в чудовищни скандали, то тя е единствената жена в живота му, с която той иска да продължи и да изживее живота си.

"Понякога не ни личи, ще си кажеш, че се мразим и не се търпим, но това не е така. Евгения е единствена за мен, а всички останали като Зорница Линдарева са просто еднодневки", обясни Стефан Манов - Тачо.

В тих и прочувствен разговор в спалнята на Къщата, Тачо подхвърли идеята на Жени Калканджиева да си направят второ дете, а шестата по хубост в света се трогна до сълзи, прегърна съпруга си и само камерите им попречиха да не започнат "работа" по бъдещия си наследник още в същия момент.

Припомняме, че Жени и Тачо изживяха десетки катаклизми и обрати в отношенията си по време на целия си престой в Къщата на Вип Брадър. Тачо дори си позволи на няколко пъти да нагруби съпругата си и да я нарече с недопустими епитети като тъпа, проста, най-големия тъпунгер и други.

"След като изживяха всичко това и успяха да загърбят кавгите, изневерите и обидите, то тези двамата са един за друг. На Тачо просто му е необходимо да порасне, а Жени Калканджиева трябва да му даде свободата и отговорността да го направи сам", коментира Камелия Воче пред Кали.