Елена Йончева прати сина си в планината!Елена Йончева се освободила

от грижите около сина си, като го изпратила на горско училище на Витоша, пише „Ретро“. [caption id="attachment_424148" align="alignright" width="300"]Елена Йончева Елена Йончева скри сина си в планината[/caption] След като 3-годишният Тео стана най-обсъжданото дете в държавата, защото майка му се похвали, че когато го питали какво работи, той отговарял: „Кучка, която бие Бойко“, Йончева решила да го скрие далеч от обществеността. Обвинената в пране на пари депутатка се възползвала от предложението на ръководството на детската градина, която синът й посещава, за занимателен лагер в планината.

Срещу солидна сума пари, която Елена платила, детето се озовало на Витоша, където в рамките на 5 дни детски учители и аниматори обучавали него и другарчетата му от забавачницата да карат ски, да се пързалят и да извършват други планински активности.

3-годишното момченце не било особено щастливо от рязката промяна в ежедневието си, защото непрекъснато тъгувало по майка си, която е заета предимно да обикаля тв студиата заради предизборната си кампания за евродепутатско място. Елена твърде рано се отказа от полагаемото й се майчинство и предпочете да работи, вместо да гледа наследника си. Така от доста време насам Тео посещава целодневна детска градина, която обаче никак не е случайна. Синът на червената депутатка е сред възпитаниците на едно от най-скъпарските детски заведения с изучаване на френски език, намиращо се в елитния столичен квартал „Драгалевци“. Амбицията на скандалната политичка детето й да се развива по-бързо интелектуално от връстниците си й излиза твърде солено. За да получава Тео престижно образование от малък, журналистката се бръква месечно с 560 евро – колкото близо 6 минимални пенсии. Годишната такса пък е 6150 евро. Частното заведение било единствено по рода си, защото се преподавало на малките изцяло на френски. Йончева държала на образованието повече от всичко и искала наследникът й да научи чужд език още в ранна възраст. Тео бил обучаван от дипломирана преподавателка от Франция в група от 8 до 10 деца. В градината за малките се грижели повече от подобаващо, като ги хранели само с избрани биохрани. Таткото Пламен Тодоров се съгласявал изцяло с решенията на властната Елена. И единственото, в което участвал, било това да прибира детето от забавачницата, когато тя нямала възможност.