Златка Димитрова изживява много тежко личната си мъка, но намери сили за това!

Само преди два дни Златка Димитрова с болка в сърцето съобщи в мрежата за загубата на дълго чаканото си детенце. Злати изгуби бебчето си в седмия месец от бременността, което е страшен удар за всяка бъдеща родилка. Нейната опора в момента е любимият й Миро, а самата тя не иска никой да търси причини за трагедията, нито да обвинява родителката или бившата съпруга на Миро.

[caption id="attachment_322662" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова намери сили да публикува кадри от рождения ден на друго детенце[/caption]

Самата Златка Димитрова показа на феновете си, че ще опита да продължи напред, колкото и да е трудно и още през първите дни след загубата тя показа наистина невиждана и нечувана смелост. Днес Златка Димитрова публикува в един от профилите си във Фейсбук снимки от бременността си, на които държи в обятията си малко момченце. Самите снимки са надписани: "Малкото юначе Никола на 1 годинка".

Златка Димитрова публикува общо три снимки от рождения ден на хлапето, по което време тя е щастлива с бременното си коремче и с половинката си Миро до нея. Под снимката, на която тя и Миро седят усмихнати един до друг, Златка Димитрова е написала, че Миро е "моята любов, опора, моето всичко".

[caption id="attachment_322663" align="aligncenter" width="300"]Злати написа, че Миро е нейната опора Злати написа, че Миро е нейната опора[/caption]

Очевидно доверието, което Златка Димитрова има в Миро, е наистина огромно и той е човекът, който ще й помогне да преодолее тежката загуба - заедно с родителката й и многобройните й фенове и приятели.

[caption id="attachment_322664" align="aligncenter" width="300"]Смелостта на Злати е трогваща Смелостта на Злати е трогваща[/caption]

С факта, че се осмели да публикува снимки от рождения ден на друго детенце и най-вече да се покаже пред всички като бременна, Златка Димитрова за пореден път доказва, че е страшно силна жена и въпреки чудовищната болка, намира сили в себе си, за да продължи - в името на Миро, на близките си, а ако щеш и да бъдещата й рожба, с която Бог непременно ще я дари някой ден.

Паралелно с това вече трети ден на стената на Златка Димитрова /във всичките й профили/, се множат коментарите на приятелите и симпатизантите й, които не спират да й дават кураж и вяра в бъдещето.