Саня Армутлиева не издържа, не знае как да се справи със случилото се!

Саня Армутлиева получи неочакван и тежък удар, който я извади от равновесие. Желязната лейди от журито на "Х Фактор" е наистина съсипана, тъй като няма да може да изпълни обещанието си към своята фаворитка Михаела Маринова. Както стана ясно преди време, Саня Армутлиева се бе договорила с продуцента Маги Халваджиян победата в тазгодишния сезон на "Х Фактор" да бъде именно на Михаела Маринова.

"Саня Армутлиева имаше договорка с Михаела още от Къщата на съдиите. А похвалите на Джеймс Артър към Мишето направо й дойдоха дюшеш, за да убеди Маги Халваджиян, че каквото и да правят, трябва да спасяват Михаела от елиминации. И не само да я добутат до финала, ами точно тя да го спечели", разкриха източници от кухнята на формата, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334469" align="alignright" width="300"]Саня Армутлиева Саня Армутлиева получи жесток удар от Маги Халваджиян и то в последния момент[/caption]

Днес обаче Саня Армутлиева бе жестоко ударена и то не от кой да е, а от самия Маги Халваджиян, който... се отказа от договорката им. Причина за решението на арменеца бе невероятното признание, което безспорно най-талантливият участник в "Х Фактор" Славин Славчев получи от световната мегазвезда Джо Лин Търнър.

Лично Джо Лин Търнър (бивш вокал на легендарните Rainbow и Deep Purple) публикува в официалната си страница изпълнението на Славин Славчев на вечния му хит "Can't let you go", а суперлативите му към таланта от Варна предизвикаха фурор.

"Горд съм и е чест за мен, че той изпя точно тази песен и то във формат, който предполага по-друг вид музика. При това го направи наистина прекрасно. Браво!", написа Джо Лин Търнър към видеоклипа на Славин Славчев, което беше решаващо и изцяло преобърна мнението на Маги Халваджиян.

[caption id="attachment_334471" align="aligncenter" width="300"]Ето и думите на самия Джо Лин Търнър за българската гордост Славин Славчев Ето и думите на самия Джо Лин Търнър за българската гордост Славин Славчев[/caption]

Продуцентът заявил на Саня Армутлиева, че уговорката за Михаела Маринова е дотук. "Маги и преди беше изтъквал на Саня най-очевидния факт, а той е, че макар и безспорно талантлива, Михаела не се харесва на широката публика. Един поглед в страницата на шоуто е достатъчен, за да се видят коментарите на хората, а те са в 100-процентова подкрепа на Славин, а не на Мишето", коментират източниците.

Решението на Маги Халваджиян да свалят "чадъра" от любимката й и да дадат равен шанс на всички участници обаче, срина Саня Армутлиева броени дни преди финала. Амбициозната музикална шефка не издържала и дала свобода на гнева си като дори се просълзила от яд. Но, шефът си е шеф, а в случая това не е тя, а Маги Халваджиян.