Глория понесе наистина тежък удар, който не очакваше!

Провъзгласилата се за прима на родния поп фолк певица Глория понесе тежък удар, който й се стовари съвсем неочаквано. Поне за нея. Глория е съсипана и пред прага на жестока депресия, разкриха близки до Пайнер източници.

От години надали има българин, който да не е запознат с болната амбиция на певицата и манията й за величие. Глория дразни много от колежките си с това, че винаги се е смятала за по-добра и успешна от тях, а фасонът й "боде в очите" по редица интервюта и обществени изяви.

gloriqДнес обаче Глория "падна" на земята, при това от доста високо. Оказа се, че мечтата й да се срещне лично с големия Емир Костурица няма да се осъществи, защото името Глориево нищо не му говорело. Макар че мениджърите й настояли за дата и час, в който той да я приеме.

Знаем, че преди време своето "Не" на родната прима заявиха Цеца Величкович и Горан Брегович, пише Лайфстайл.бг. Защото за нашите ширини Глория може и да е чудото на чалгата, но за светила от рода на Брегович, Величкович и Костурица тя е абсолютно никоя.

Разбира се, истината боли и да разбереш, че не си това, за което се мислиш, би се отразило зле на всеки. А колкото по-голямо е самочувствието ти, толкова по-зле.

Близки до Глория издадоха, че дни след отказа на Емир Костурица тя била извън кожата си от яд, но не й остава друго, освен да приеме реалността.