Зуека е отчаян и няма представа как да спаси семейството си!

Неочакван и тежък удар преобърна живота на Васил Василев - Зуека буквално за дни, а самият актьор е отчаян и не знае какво да направи, за да спаси семейството си. Припомняме, че преди няколко месеца Зуека купи голяма къща в село Лозен за младата си жена Анна Вичева и общото им дете, което също се роди наскоро.

Къщата е страшно скъпа, а Зуека бе изплатил едва малка част от сумата за нея. Днес обаче той е в паника, защото банката заплашва да вземе дома му. А причината е, че Зуека остава без работа - той няма да се връща в предаването "Господари на ефира" след изричното решение на продуцента му Магърдич Халваджиян.

[caption id="attachment_317018" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека не е очаквал, че ще му се случи такова нещастие[/caption]

Маги Халваджиян се дразнел на Зуека и Димитър Рачков от доста време и открито недоволствал пред колегите им, че двамата си позволяват да правят, каквото си поискат и не се съобразяват със сценариите на предаването. В един момент на Магърдич Халваджиян му писнало да прави забележки, а никой да не го слуша и решил да смени водещите.

Вместо двойката Зуека и Димитър Рачков, "Господари на ефира" вече ще се води от чаровната актриса Милица Гладнишка и Силвестър Силвестров, а решението на Маги Халваджиян е категорично, потвърдиха източници от коридорите на Нова телевизия.

След като Зуека остане без работа, той ще трябва да разчита единствено на парите, изкарани от театрални постановки, което ще рече, че ще умре от глад. Всички знаят, че в театъра пари няма, а Зуека е извън себе си от притеснение, защото отсега нататък ще му бъде невъзможно да изплаща заема за къщата си, както и да води нормален живот със семейството си.

Не се знае каква е била реакцията на половинката му Анна Вичева, когато е разбрала за уволнението на мъжа й, но злите езици шушукат, че като нищо ще се ядоса и може да зареже обеднелия си съпруг.