Теди Велинова и Ангел Енчев се събраха отново!Теди Велинова се събра с бившия си мъж

д-р Ангел Енчев. Семейството, което обяви раздялата си през 2019 година, се събра в името на дъщеря си София. [caption id="attachment_439702" align="alignright" width="294"]Теди Велинова Теди Велинова и Ангел Енчев отново заедно[/caption] Момиченцето имаше рожден ден и моделката сподели снимки от празника, на които е заедно с двете си деца. А на един от кадрите е заедно и с бившия си мъж, пише вестник "България днес". Въпреки че не са заедно, двамата празнуват важните поводи на децата като истинско семейство. „Обичаме те до Луната и обратно”, написа Теди в мрежата.

Припомняме, че към края на миналата година вестник "Уикенд" писа, че Велинова точи зъби да си върне „короната” на официална половинка на д-р Ангел Енчев.

Манекенката, която от лятото е разделена с бащата на двете си деца, била започнала бавно и полека да се присламчва обратно към него. А той не оставал безразличен към опитите за рестарт на 8-годишната им връзка. Като повод за поддържане на отношенията с бившия си мъж Теди Велинова използвала двете им деца, които официално са оставени на нейните грижи, но имат нужда и от баща си. Пластичният хирург не можел без сина и дъщеря си. И използвал всяка възможност да се види с тях, а покрай тези срещи неизменно се засичал и с майка им. Говори се, че макар докторът сам да е взел решение за раздялата с Теди преди няколко месеца, той все още имал горещи чувства към своята бивша половинка. Причината да скъса с нея не била в липсата на любов, а в постоянното мрънкане, претенции и лошо настроение на манекенката. Дали двамата ще намерят отново път един към друг, предстои да видим тепърва.