След тази постъпка няма никакво съмнение, че Слави Трифонов е луд по Мартина Огнянова!

Много се изговори и изписа за връзката между Слави Трифонов и танцьорката Мартина Огнянова. Папараци ги засичаха на няколко пъти в молове, ресторанти и хотели, но истината за реалните им отношения си оставаше загадка. До днес!

До днес, защото Слави Трифонов взе решението, което доказа любовта му към Мартина Огнянова пред всички. Подобно решение няма начин да се вземе от мъж, който не боготвори дадена жена. А Мартина може да се смята за огромна щастливка, разкриха източници от "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_321708" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов взе решение, доказващо на сто процента любовта му към Мартина[/caption]

Оказа се, че Слави Трифонов е хвърлил цели 3 милиона лева за супер луксозна яхта. Новината обаче не е това - новината е, че Слави Трифонов е решил яхтата да носи името на жената до него - Мартина.

"И това ако не е тоталното доказателство, че Слави Трифонов е луд по Мартина, не знаем кое ще е. А и тези, които познават Слави, отлично знаят, че той не е от сълзливите и романтични до втръсване мъже, които нон-стоп рецитират стихове и държат дамата за ръката. Затова жестът, който прави към Мартина, е още по-значим и показателен", коментират служителите от "Шоуто на Слави".

В момента яхтата, набелязана от Слави Трифонов, се намира на едно от гръцките пристанища, а Дългия ще трябва да се охарчи с доста повече от 3-те милиона лева, за да й осигури постоянна охрана и надзор.

Затова новината за яхта "Мартина" леко притеснила екипа на Слави Трифонов. Хората от Ку-ку бенд, певците и останалите служители се шашнали и изпаднали в ужас, да не би след такъв ударен харч, Слави Трифонов да им резне от заплатите или хонорарите.

Близките до Слави Трифонов обаче са категорични, че той не би го направил за нищо на света, защото знае, че съдбата на шоуто зависи от екипа му, а освен това истински цени професионалистите, с които работи от години.