Борис Солтарийски и младата му съпруга Аделина Димитрова в първия си жесток скандал!

Броени месеци след сватбата и раждането на първото си дете, беквокалистът на Слави Трифонов - Борис Солтарийски и съпругата му Аделина Димитрова са в разрив. Скандалът помежду им силно разтревожи близките, тъй като причината не е елементарен битов проблем, а дива ревност. В чиято основа е именно Дългия.

Слави Трифонов направи невероятен подарък на младоженците като подари ултра скъпо Порше Кайен на родилката Аделина Димитрова. Возилото струва 200 бона и е по-скъпо дори от джипа на любимата на Слави Трифонов Мартина Огнянова. Вместо да се зарадва на подаръка от шефа си обаче, Борис Солтарийски настоя Аделина да върне автомобила.

[caption id="attachment_329552" align="alignright" width="300"]Борис Солтарийски Борис Солтарийски побясня след като Слави Трифонов подари Поршето на жена му[/caption]

Причина за крайната реакция на Борис Солтарийски е фактът, че преди да му стане жена и дори гадже, Аделина Димитрова бе приятелка на Слави Трифонов. Хубавицата плени сърцето на Дългия по време на участието си в конкурса "Умна и красива" и дори успя да се уреди на работа в "Шоуто на Слави" след приключването му. Аделина и Слави Трифонов имаха кратка, но бурна и страстна авантюра, за която Борис Солтарийски се опитва безуспешно да забрави.

"Когато видя какво е подарил Слави Трифонов на жена му, макар и по повод раждането, Борис Солтарийски не издържа и избухна. Още повече, че Слави не уважи сватбата му с Аделина, а сега прави такъв подарък. Като всеки влюбен и млад човек, Боцко започна да търси под вола теле и си внуши, че Слави не е присъствал на сватбата, защото още има чувства към жена му. Поршето само затвърди подозренията му и той съвсем полудя", разкриват служители от "Шоуто на Слави", станали свидетели на сърдитите погледи на Борис Солтарийски.

Интересното обаче е, че певецът дал воля на гнева си единствено пред Аделина Димитрова, а на Слави Трифонов не посмял да обели и дума. "Борката много държи на работата си в шоуто, а Дългия му е кумир от години. Затова на горкият му е още по-трудно в момента. Аделина обаче категорично отказа да върне колата и му заяви, че ревността си е негов проблем", разказват очевидци на случилото се.

Питаме се обаче докъде ще стигне бракът на Борис Солтарийски и Аделина Димитрова, ако скандалите и недоверието взимат връх в семейството им още от началото?!