Мика Стоичкова най-сетне се реши да разкрие подробности около личния си живот и старата си връзка с Лео Меси!

Щерката на Христо Стоичков - Мика Стоичкова предизвика истинска сензация с решението си да разкрие тайни около личния си живот и особено за старата си връзка с аржентинския футболист Лео Меси.

Двамата се познават още от деца, а футболистът, който играе за "Барселона" бил луд по Мика Стоичкова навремето. Той обаче бил толкова свит, скромен и отговорен, че било адски трудно да го накараш да се отпусне.

[caption id="attachment_334040" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова с откровени признания за връзката си с Лео Меси[/caption]

"Винаги ще си спомням с усмивка за първия път, когато заедно излязохме и отидохме на дискотека. Той така се беше паникьосал, че някой ще го види и ще го разпознае, че първоначално седеше на сепарето като препариран. Хвана си телефона и започна да разцъква игрички на него, което ме напуши на смях. Много му се подигравахме тогава. Казах му, че игрите може да си ги играе вкъщи, а в дискотеката се правят други неща", разказва Мика Стоичкова, а думите й предизвикаха истински фурор у феновете на Лео Меси, които винаги са искали да научат повече лични неща за своя любимец.

Колкото до настоящата си връзка, Мика Стоичкова пусна бомбата с признанието, че е лудо влюбена, но упорито продължи да отказва да разкрие самоличността на избраника си. "Може би някой ден ще ви осветля по въпроса и ще разкажа всичко за нас, но точно сега няма да направя това удоволствие на клюкарските медии", заинати се дъщерята на Христо Стоичков.

Със сигурност обаче, поне доколкото познаваме характера на Камата, той е бил първият, който се е запознал с половинката на щерка си и е дал своето мнение по въпроса.

"Мика Стоичкова и Христо Стоичков винаги са били много близки и тя страшно държи на мнението му. Затова сме сигурни, че татко й се познава с новото й гадже, а на всичкото отгоре и го е харесал", коментират приятели на Мика Стоичкова в родината ни.