Петко Димитров избухна с пълна сила заради случилото се!

Съпругът на Яна Акимова (по настоящем Яна Димитрова), Петко Димитров побесня така, както никога досега. Бизнесменът милионер избухна с пълна сила срещу охранителите в дискотеката си, в която преди няколко вечери гардовете ступаха Стефан Манов - Тачо.

Съпругът на Жени Калканджиева бил пиян като мотика, в компанията на новата си изгора Гентиана Халити. Абсурдното му поведение и брутално досаждане на останалите клиенти в заведението, накара охраната на Петко Димитров да скочи, да изкара Тачо на улицата и да му дръпне як пердах. Заради който после Стефан Манов буквално орева орталъка.

[caption id="attachment_336814" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров скочи бесен на охраната си заради Тачо, Яна на друго мнение[/caption]

Случилото се вбеси тотално Петко Димитров. Той обаче не се разгневи на поведението на Тачо, а на служителите си, които се осмелили да посегнат на един от най-платежоспособните му клиенти, научи Kliuki.bg.

"Тия говеда луди ли са, бе?! Ще вдигат ръка на Тачо, който редовно пръска по хилядарка в заведението ми?! Омръзна ми да работя с безмозъчни хора. Какво искат, да изгонят богатата клиентела и да оставят само онези, които карат цяла вечер на една-две водки?!", крещял вбесеният Петко Димитров.

Съпругата му Яна Димитрова обаче била на друго мнение и остро порицала поведението на Тачо. "Какво като има пари и плаща?! Той пък гони всички останали с вечните си изцепки", опонирала танцьорката на половинката си.

Припомняме, че Тачо от няколко седмици движи сериозно с Гентиана Халити, но слуховете за брак помежду им са силно преувеличени. И не, защото Тачо не е предложил сватба на Гентиана, а защото разярената Жени Калканджиева била категорична, че няма да му даде развод.

Шестата по хубост в света окончателно спря финансовото кранче на неверния си мъж, но се зарече да вгорчи живота му като го държи в примката на брака им още дълго време занапред.