Мисис България Неделина Цанева стана чалга певица!Мисис България Неделина Цанева

стана фолк звезда. Силиконката, която е носителка на титлата за най-красива омъжена българка за 2019-та година, се преквалифицира. [caption id="attachment_443543" align="alignright" width="269"]Неделина Цанева Неделина Цанева мина в редиците на чалга дивите[/caption] Преди дни тя пусна и първото си парче като фолк певица, в което възпява трагичната раздяла и нещастна любов с любимия си мъж. Във видеото към песента Неделина се плацика без дрехи във ваната и плаче за изгубения си любим. Показва, как животът й се превръща в ад, докато изгората й отново не се завръща в живота й. И двамата пак са напълно щастливи заедно, пише вестник "България днес". Това в резюме е сюжетът на песента. Парчето събра полярни отзиви. От харесвания, до пълно отричане и подигравки, че всяка плеймейтка е стиснала микрофона и става фолк звезда.

Цанева се омъжи на пищна сватба през октомври 2019-а в Благоевград. Тя е още бивша носителка на титлата „Мис София 2015”, а също и на „Мис Стара Загора 2014”.

Участвала е в множество конкурси като „Мис Плеймейт”, и „Мис Силикон”, като там грабна приза „Мис Силикон естетик” за първи път в 10-годишната история на скандалния конкурс. Със съпруга си–Йордан Петров от санданското село Микрево се запознава миналата година и малко след това двамата се ожениха на пищна церемония. А по-късно Цанева стана и „Мисис България 2019”. В момента миската се е отдала на благотворителност и заедно с колежката си от брашна Цветина и мъжът й обикаля домовете на възрастни хора и дарява боб, леща, сол, олио, захар и други дълготрайни продукти. Освен това заедно с мъжа си управлява автокъща и е на мнение, че жените трябва да работят и да се занимават с нещо, но мъжете трябва да са по-успешни.