Лоренцо на Софи Маринова се появи неочаквано

Единственият наследник на ромската перла разкри дали е преследван и издирван. Според упоритата клюка, която от няколко дни буни публичното пространство, Лоренцо е издирван. Дори бил обявен за общодържавно издирване.

Причината, че е трафикант на мигранти. Лоренцо се укривал, защото неговия авер, строителя Иван С. твърди, че двамата са участвали в незаконно извозване на мигранти. Иван  е в ареста заради тази дейност, а Лоренцо избягал и се укривал.

Иван бил пипнат да прекарва незаконно бежанци край с. Русокастро.Пред ченгетата строителя казал, че Лоренцо го взел от строителен обект в столицата, качил го на тузарската кола и го закарал край Дебелт.

Там полицаите ги спрели, като ги записали в списък като проверявани имена в съмнение, че се занимават с каналджийство.

След което следите на Лоренцо се губят. Полицаите го издирват в родната му къща в Етрополе, както и в столицата. Майка му Софи Маринова упорито мълчала и не издавала къде може да е сина й. Тя дори спретна парти в дома си заедно с Тита, с която в момента са част от журито в най-новото песенно шоу „Звездите в нас“.

Лоренцо обаче се появи изневиделица и постна отговор в профила си в Инстаграм.

„Да ви кажа, че никой не ме издирва. Но феновете ме побъркаха!Не мога да повярвам, че има хора, които да вярват, че съм трафикант на мигранти“, избухна сина на Софи Маринова в мрежата.