Лора Караджова хвърли в тъч всички, предаде се!

Лора Караджова направи нещо неочаквано, с което хвърли в тъча всички, а именно - предаде се и се сгоди! След като цели три пъти отказваше предложенията за брак на дългогодишния си партньор Део и накрая разби сърцето му, щерката на Данчо Караджов пристана на друг.

На последното си участие тя бе забелязана с масивен златен пръстен с бял камък на ръката, поставен точно на традиционното за целта място - безименния пръст. Лора Караджова не само не го свали през цялото време, но го гледаше и галеше по начин, по който би го направила само силно влюбена и прясно сгодена жена. [caption id="attachment_310424" align="alignright" width="300"]Лора се предаде и се кротна, приятелят й я опитоми Лора се предаде и се кротна, приятелят й я опитоми[/caption]

А запознати веднага побързаха да разкрият истината, че тя най-сетне е клекнала пред мъж и е казала "Да" на новия си приятел. Нещата обаче не свършват дотук. Има нещо много повече и то е, че Лора Караджова не само е приела предложението за брак и се е сгодила, но е решила коренно да промени себе си и живота си.

Тя категорично е отхвърлила предишните си навици с вредните вещества, спиртните напитки и разгулните нощи, и се превръща в нов човек. Омагьосана от любов, Лора Караджова се е заела да следва съветите на любимия си и вече живее здравословно, приема само полезна храна и се е отдала на усилено спортуване /което бе позарязала в последно време/.

[caption id="attachment_310426" align="aligncenter" width="300"]Годежният пръстен на Лорчето Годежният пръстен на Лорчето[/caption]

"Това може само да радва близките, симпатизантите й и най-вече татко й Данчо Караджов, който изтърпя големи ядове заради всички писания за щерка си по жълтите издания. Сега най-после той ще може да върви гордо с вдигната глава и да докаже на всички, че Лора Караджова не е това, за което я считаха", коментират близки до фронтмена на "Сигнал".

Засега Лора Караджова продължава да пази в тайна гаджето си, но с този годежен пръстен на ръката, явно той няма да остане скрит задълго.