Азис тотално се срина в „Като две капки вода”

Екстравагантният Азис снощи в „Като две капки вода” показа една уникална Бионсе. Имитацията на поп звездата обаче предизвика депресия и сълзи в очите на костинбродския славей. Не стига че не успя да го докара на пеене, но и обидчивият чалга певец получи горчив хап от публиката, която този път категорично адмирира Ненчо Балабанов. Азис почти се примири с негативните оценки на Фънки, когато получи изненадващ удар от публиката, която винаги му беше вярна и даваше своите най-високи оценки.

Снощи обаче тя ги засвидетелства на пухкавото превъплъщение на Ненчо Балабанов- певицата Мегън Трейнър. Поп фолк звездата все пак си посипа главата с пепел и призна, че не може да пее като Бионсе. Но поне се постара да покаже уникално шоу, качен на двадесет сантиметрови токчета, стегнат корсет и къса червена рокля, плътно прилепнала. По-скоро обаче приличащ на травестит, отколкото на апитетна мадама, той „скри шапката” на Маги Халваджиян, припомня Kluiki.bg.

[caption id="attachment_339131" align="alignright" width="300"]Азис като Бионсе в "Като две капки вода" Азис като Бионсе в "Като две капки вода"[/caption]

Устатият арменец конфузно му обясни, че не може да го възприеме в този женски образ, въпреки че Азис се подвизаваше на сцената така в началото на кариерата си. После продуцента сам разгада загадката, като каза, че се плаши от високи и яки мадами. Това беше още една стрела в чувствителното сърце на Азис и той буквално рухна. Довършиха го и майтапите на водещите Димитър Рачков и Васил Василев –Зуека, които също не пропуснаха да се по майтапят на негов гръб. Шеговитите им намеци помогнаха на фолкаджията, защото журито не се фокусира много върху фалшивото му пеене.

Всичко това преля чашата и Азис буквално рухнал зад кулисите, твърдят от екипа на шоуто. Ромският славей дори се разплакал, защото отново бил принуден да мята голи крака и да става за резил пред всички. Но и това не помогнало, а безспорен фаворит станал Ненчо Балабанов, буквално се изяждал чалга певеца. Азис се разциврил и заради това, че и Маги Халваджиян, когото смятал за приятел не устоял да го жегне, че изглежда трагикомично, макар и да го направил по този деликатен начин с извънгабаритните мадами.