Дали раздялата с мъжа й се е отразила на нервите?! Несъмнено. Емилия беше луда по Жорж Башур, на когото роди дъщеричка и за когото се кълнеше, че е съдбовната й голяма любов, но... Както се разбра наскоро, той е смятал друго. Двамата са се разделили преди месеци като не са обявили новината официално.

Явно стресът около загубата на поредния мъж в живота й влияе на настроенията на певицата, която изригна срещу дуетния си партньор Емрах Стораро. Странно, предвид факта, че двамата винаги са показвали топли чувства един към друг. За интимни отношения тук изобщо не можем да говорим, а проблемът е професионален.

Чисто и просто Емрах заяви в свое интервю, че Емилия се обадила на баща му - Тони Стораро и го помолила да издейства тя да направи дует с Емрах. Тук точно Емито побесня и категорично отрече да е искала, камо ли да е молила за дуети с младия Стораро. Очевидно е, че тя се счита за по-голяма звезда от "пикльото" и няма да му позволи да й уронва имиджа.

"Не съм се молила и никога няма да се моля за дует. Особено с някой като Емрах. Той да не е световна звезда или нещо подобно. Я, моля ви! Да постигне първо моите успехи и тогава да говори небивалици", побесня певицата.

Източник: Crimesbg.com