Елен Колева се връща при Александър Найденов, но не от любов!

Синеоката актриса Елен Колева е на път да направи нещо нечувано и абсурдно като се върне при човека, омаскарил я пред цялата страна. Красавицата смята отново да клекне пред Александър Найденов, прочут като Сашо Майонезата, но не от любов. Причината за N-тото им събиране е съвсем друга и още по-потресаваща.

Оказа се, че Сашо Майонезата от месец изнудва Елен Колева с ултра скандален домашен видеоклип, заснет в дома му, на който ясно се вижда какви ги върши палавата синеочка, докато мъжът остава скрит. Подобно видео имаше и Галена навремето, но докато за една певица от Пайнер това не е нищо особено, то за момиче, претендиращо за уважение и респект като Елен Колева, последиците може да бъдат жестоки.

[caption id="attachment_329175" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева се връща при Майонезата заради изнудване[/caption]

Александър Найденов поставил категоричния ултиматум на Елен Колева, че няма да покаже клипчето на медиите, само ако тя не доближава друг мъж в близките няколко... години. Невероятно, но самата истина. И точно страхът от публичен резил, придружен с липса на работа и пари, накарал Елен Колева сериозно да се замисли за връщане при Сашо Майонезата.

"Това ще е най-грубата грешка в живота й. Да, Александър Найденов ще я приеме с отворени обятия и отново ще я пусне в дома си, но само, за да я унижи още повече. Елен Колева за него вече не представлява нищо, той няма нито чувства, нито уважение към нея. Единственото, което го държи и му дава стимул в тази връзка, е омразата и желанието да позори бившата си отново и отново", коментират близки до майонезения бос от светските среди на столицата.

Синеоката Елен Колева обаче била на мнение, че винаги трябва да се избира по-малкото зло, което в случая било връщането й при Майонезата. Така или иначе тя няма да може да си хване сериозно гадже, заради компромата на Александър Найденов, трядно ще си намери работа, а няма богати родители, за да я издържат.

"Ще се върна, защо не?! Щом той играе играта си, аз също ще играя своята. Поне средства няма да ми липсват, ще му извадя душичката с памуче", заканвала се Елен Колева, но познатите й изобщо не са убедени, че дори и да се събере с Майонезата, той отново ще й пусне кранчето или ще я остави на капкомер.