Ели Гигова постави всички на мястото им, без да са очаквали!

Тихата и мълчалива Ели Гигова накара съквартирантите да онемеят, а Къщата да притихне. Защото щерката на милионера Николай Гигов успя да засрами дори устатници като Албена Вулева и Людмила Захажаева.

След като почти месец Ели Гигова спокойно седеше в ъгъла и наблюдаваше простотията и битовите разправии на съквартирантите, днес тя проговори, а разказът й накара Елена Кучкова и Зорница Линдарева да останат като застинали. Защото милионерската наследница ги смаза с доказателството, че една жена може да бъде много по-истинска, без да се налага да благодари за това на доктор Енчев.

[caption id="attachment_328581" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова постави на мястото им "кифлите" Елена Кучкова и Зорница Линдарева[/caption]

Ели Гигова призна пред смаяните гърли и останалите съквартиранти, че се е подлагала на операция на бюста, но противно на критериите в България не, за да се напомпа с кубици силикон, а за да намали доброволно бюста си.

"Имах доста внушителни размери. Не знам защо, така ме е създала природата. Когато живях във Франция обаче, често пъти виждах, че хората ме гледат странно. Размерите на бюста ми не отговаряха на физиката ми, защото съм твърде слабичка и всички явно смятаха, че имам силикон. А на Запад на това не се гледа с добро око. Започнах да се притеснявам все повече и накрая реших да си намаля даденостите, за да живея нормално. Не искам да гледат на мен като на кифла", разказа Ели Гигова, а до нея Елена Кучкова едва не си глътна дъвката от шока.

Думите на Ели Гигова мигновено получиха одобрението на мъжете в Къщата, а рапърът Уош с присъщата си директност я стисна за ръката и я поздрави. "Браво, брат! Доживях да видя една мацка в България, която има нещо между ушите. Евала!", каза Стефан, докато Елена Кучкова и Зорница Линдарева само мигаха на парцали.

Час по-късно, все още впечатлени от характера и качествата на Ели Гигова, Влади Въргала и Людмила Захажаева констатираха, че това момиче е най-стойностното от всички в Къщата и точно тя би трябвало да спечели формата.

"Различна е от масата и е умна. Такова нещо у днешните момичета и с лупа да търсиш, няма да намериш", заключи рускинята.