Истината излезе наяве и разтърси всички, любовта на Годжи и Цветелина Грахич е лъжа!

Голямата новина за любовта на Годжи и Цветелина Грахич, че и официалното му предложение за брак, се оказа огромен въздух под налягане. Пълна лъжа! Това разкриха близки до басиста на Слави Трифонов хора, които без да искат се изпуснаха. И се оказа, че Годжи наистина е влюбен и има нова връзка, но това не е малката Цветелина Грахич.

Новата изгора на Годжи живее и работи зад Океана. Мадамата била изключително красива и интелигентна брокерка на недвижими имоти в прекрасния Ню Йорк, а двамата с Годжи се познавали от години, още докато била в България. Те общували чрез интернет, защото имали много общи неща и се разбирали чудесно. Първоначално обаче били само добри приятели.

[caption id="attachment_310942" align="alignright" width="220"]Любовта между Годжи и Цветелина Грахич се оказа параван. Басистът на Слави Трифонов крие нова любов Любовта между Годжи и Цветелина Грахич се оказа параван. Басистът на Слави Трифонов крие нова любов[/caption]

През времето, в което си общували виртуално, Годжи изкарал не една връзка, както и любовта си с балерината от "Магаданс" Станислава. Тъкмо неговата приятелка брокерка била тази, която говорела с него часове наред и го утешавала, когато Станислава го зарязала най-безцеремонно, разкриват очевидци на цялата сага между Годжи и брокерката.

Тъкмо така се зародила и любовта между двамата. В един момент Годжи осъзнал, че търси точно такава жена в живота си, която да му бъде опора и с която да може да споделя всичко. И тръпката не закъсняла.

Днес, когато е на турне в САЩ, заедно с Цветелина Грахич, Годжи не пропускал и вечер, без да потъне в обятията на новата си любима. И откровено се смеел на тиражираната в медиите инормация за сватбата му с палавата босненка. Цветелина Грахич също се забавлявала много с лъжата и нарочно използвала всеки удобен момент, за да пусне провокативна снимка с приятеля си Годжи в нета.

Дали скоро ще видим лицето на истинската любима на Годжи?!