Алисия и Николета Лозанова се биха като селянки на пазар, но го отнесе Валери Божинов!

Неочаквани и крайно неприятни последици донесе боят между Алисия и Николета Лозанова, разиграл се по време на връчването на поредните музикални награди на телевизия "Планета". Както шокиращо разкриха източници от кухнята, Николета Лозанова и бившата половинка на Ники Михайлов се хванаха за косите след страшен скандал.

Причината бе в недоглеждането на организаторите на шоуто, които сглупили да съберат Николета Лозанова и Алисия в една и съща преди старта на наградите. Двете майки на децата на Валери Божинов били крайно учудени и недоволни от случилото се, но нямало какво да сторят. Те са затворили в гримьорната и започнали да оправят макиажа си, като се стремели да не се поглеждат дори.

[caption id="attachment_336359" align="alignright" width="300"]Николета Алисия оскуба цял кичур от косата на Николета Лозанова[/caption]

"Във въздуха струеше гняв и омраза, направо не се дишаше. Двете се споглеждаха злобно, но това, което изведе нещата извън контрол, бяха наглите думи на Николета Лозанова. Тя умря от яд като видя, че Алисия разполага с огромно и красиво огредало, а на нея са й дали почти джобен формат. Тогава не издържа и подхвърли високо: "Е, аз може и да нямам огледало, но пък си имам мъж. За разлика от някои други"... След тези думи на Николета положението стана страшно", разказват свидетели на екшъна, който се разиграл минути по-късно.

Чула думите на Николета Лозанова, Алисия побесняла и с един скок се оказала до нея. Хванала я за косата и така здраво я опънала, че кичур от косата на Николета Лозанова й останал в ръката. Последната се разпищяла и провокирала охраната да дойде и да ги разтърве. Ако беше останала още няколко минути в ръцете на Алисия, Николета Лозанова като нищо можеше да даде фира, шегуват се свидетелите.

След този бой обаче, засегнат остана нищо неподозиращия и невинен Валери Божинов, който го отнесе вместо съпругата си. Защото Алисия взела категоричното решение да не пуска сина си Валерко да припарва до Николета. Певицата заявила на Валери Божинов, че ще вижда сина си, когато си поиска, но без Николета, защото няма да позволи на тази "вещица" да трови детето със злобата си.

"На практика Валери Божинов пострада най-много от боя между двете. Горкият, как не е полудял досега от тези две откачени жени", коментират познати на футболиста.