Мария Игнатова излезе с наистина внезапна и откровена изповед!

Уникално чаровната Мария Игнатова взриви всички с неочакваната си изповед. Не се знае кое е провокирало красавицата от "Господари на ефира" да направи този ход, но вероятно й е омръзнало от жълтите писания и непрестанни лъжи по таблоидите.

Днес Мария Игнатова затвори устите на всички като открито проговори за връзката си с Димитър Рачков. Тя заяви категорично, че двамата са по-щастливи дори от първите си дни заедно, а самата тя никога преди не е познавала подобно чувство.

[caption id="attachment_317109" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова изненада всички с изповедта си, но затвори устите на зложелателите[/caption]

"Обичам Димитър Рачков с цялото си същество. Колкото и да говорят, че страстта помежду ни е изстинала, а някои дори непрекъснато ни разделят - е, ще ги разочаровам. Защото ние не само продължаваме да бъдем заедно, но сме по-сплотени и силни от когато и да било", сподели уникалната Мария Игнатова и добави, че цял живот най-голямата й мечта не е била свързана с кариера или материално положение, а с това да открие своята истинска половинка.

Връзката между Мария Игнатова и Рачков е наистина здрава, най-вече защото и двамата са изживели сериозни изпитания в любовта и огромни разочарования от предишните си връзки.

Припомняме, че Димитър Рачков има дете от предишния си брак, а Мария Игнатова роди син на бизнесмена Петко Димитров, който към момента вече е щастлив татко на втори наследник от танцьорката Яна Акимова.

Нищо повече не остава в живота на Мария Игнатова и Димитър Рачков, освен да се сдобият и с тяхно собствено детенце, което да ги радва и да бъде естествен завършек на прекрасната им любов.

А може би сладурите вече работят по въпроса, тъй като наскоро Мария Игнатова и Димитър Рачков прекараха няколко незабравими дни в Бургас, където се насладиха на полагащото им се спокойствие и почивка.

В крайна сметка всички, които се опитват да злословят срещу двамата и да ги разделят, удариха на камък. А изповедта на Мария Игнатова разби мераците им с трясък.